„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        
  Защита на продавача в Cento.bg

Защита на продавача в Cento.bg

Защита на продавача от Cento.bg

Ние в cento.bg знаем колко са ценни за всеки един търговец времето и капиталите, с които разполага. Знаем също така, че вие нямате времето да продавате по Интернет ако се налага да се натъквате на фалшиви поръчки, които да ви носят само разочарование и транспортни разходи. Поради това, ние изградихме интелигентна система, която автоматично да разпознава дали даден потребител е реален купувач. Това става чрез следните три прости проверки:

  1. Проверяваме през колко време клика потребителя. Ако времето е в равни или близки интервали всеки път, то най-вероятно зад компютъра не стои реален човек, а действа някакъв тип софтуер. Ние блокираме достъпа му с цел, защита на търговеца.
  2. На второ място, проверяваме IP адреса на купувача, който е уникален за неговия компютър. Ако той го е скрил зад анонимно прокси, то най-вероятно иска да извърши някоя нередност. Също така ако IP адреса е на повече от 35км от обявеното място на доставка, изпращаме автоматично предупреждение на търговеца.
  3. И последно, ние поддържаме база от данни с информация за всички некоректни клиенти, които са имали веднъж или повече пъти проблеми при пазаруването.


Тези три стъпки бързо и ефективно отсяват реалните купувачи. Така вие, търговците, можете да бъдете сигурни, че вложените от вас пари и време няма да бъдат изразходени напразно, защото както споменахме и преди, с cento.bg можете единствено да спечелите.