„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        
  Техника Видеонаблюдение Куполни камери Куполна камера за нощно видеонаблюдение KUVN6042N

Куполна камера за нощно видеонаблюдение KUVN6042N

Код на продукта KUVN6042N
Тегло с опаковка 1.00 kg
 
69.60 лв (35.59)
Пазарна цена: 93.60 лв, спести 24.00 лв
спести 26%
Количество

Описание

 

Към групата на куполните камери за външен монтаж могат да бъдат причислени всички куполни камери с вандалоустойчив корпус, който е и влаго- и прахо устойчив. Корпуса на вандалоустойчивите куполни камери обикновено е метален или метализиран, така че дори куполната камера да е монтирана на достъпно място, то максимално да бъде предпазена от повреда или посегателство.

Както стандартните куполни камери, така и вандалоустойчивите куполни камери в повечето случай разполагат и с инфраред светодиоди, които ги правят изключително приложими за нощно видеонаблюдение.

Кратки характеристики на куполна камера за нощно видеонаблюдение:

 

 • Цветна 1/3" Sony Super Had CCD Матрица.
 • 20xФ5 инфрачервени диоди
 • за нощно осветяване до 15 м.
 • Минимална осветеност 0 lux (включен IR)
 • Резолюция 420 TV линии
 • Размери Ф94*69(H).
 • Двойно Анти рефлексно стъкло.
 • Коефициент на водоустойчивост IP 22
 • Вграден фиксиран обектив 3,6mm/6mm/8mm - опция
 • Автоматичен баланс на бялото.
 • Компенсация на задното осветяване
 • Възможност за хоризонтален и вертикален монтаж
 • Бързо и лесно насочване към желаната сцена

Куполните камери представляват вид оборудване за видеоконтрол, които се асоциират със характерната си форма на купол. Главната цел е куполните камери да се инсталират хармонично в интериора на наглежданата среда и не на последно място те изключително трудни за манипулация след монтажа, особено ако са от вандалоустойчивите типове куполни камери за видеонаблюдение.

Като възможности, куполните камери за наблюдение не се различават от останалите видове. Те могат да подържат резолюции от 420 TVL до 700 TVL при аналоговите модели камери, а при мрежовите IP камери подържат резолюции до над 5 мегапиксела. Също така куполните камери за видеонаблюдение могат да бъдат оборудвани със спомагателни инфраред диоди за нощно наблюдение от 20 до 50 м. Тоест куполните камери, при наличие на спомагателни инфраред диоди, могат да бъдат поставяни в помещения, при които осветлението е нулево – 0.0000 Lux.

Инсталирането на куполните камери не е по-труден от на останалите типове камери за наблюдение. В повечето случаи корпусът им се захваща на три до четири дюбела. Основно трябва да се внимава „окото” на куполната охранителни камери да не се обърне на обратно, така щото да получим обърнат образ. Дори и това да стане, това е лесно отстранимо, чрез просто развъртане на корпуса, без демонтажа на цялото тяло от дюбелите.

Често задаван въпрос е: Защо да изберем куполни камери и какви са техните предимства?
Куполните камери за наблюдение са подходящи в различни типове обекти, изключително подходящи за магазини, салони за красота, заведения и т.н. Голямото разнообразие от модели, разделителна способност, както и типичните влаго- и вандалоустойчивост им дават голямо предимство пред останалите типове охранителни камери. Лесният монтаж, както и настройка допълват списъка с предимства на този тип камери

 

: *
: *
: *
Препишете символите в изображението:


*

Оценка на продукт

Отзиви от клиенти

Няма коментари за този продукт.