„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        

Хард диск за DVR устройство

Код на продукта DVRHDD
Тегло с опаковка 0.06 kg
 
138.00 лв (70.56)
Пазарна цена: 150.00 лв, спести 12.00 лв
спести 8%
Количество

Описание

 

Всички предлагани на пазра ДВР устройства се продават фабрично без хард диск. Причината за това е, че по този начин се дава свобода на клиента да избере хард диск за своят ДВР рекордер според конкретните нужди на изградената система за видеонаблюдение.

Няма универсална формула за избор на нужният обем хард диск, тъй като има много фактори, които влияят на обема на правените записи.

Като начало можем да посочим резолюцията - колкото по-висока е резолюцията на камерата, както и тази на запис на ДВР устройството, толкова по-голям ще бъде обема на записа.

Влияние върху записите и техният обем оказва наличието или липсата на инсталиран микрофон за видеонаблюдение към системата. Ако има такъв, то обема на записа върху ползваният с ДВР-а хард диск ще е по-голям.

Не на последно място е важно да се вземе предвид режима, в който работят монтираните камери за наблюдение. Ако Вашите камери снимат 24ч в денонощието, то логично и хард диска, който трябва да закупите е необходимо да бъде с по-голям обем. 

Съобразявайки се с горните условия по-лесно ще можете да прецените какъв хард диск да изберете за своят ДВР.

: *
: *
: *
Препишете символите в изображението:


*
Комплект за наблюдение за вътрешен монтаж
IP водоустойчива камера Samsung

Оценка на продукт

Отзиви от клиенти

Няма коментари за този продукт.