„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        

DVR с 4 канала и вграден монитор

Код на продукта AN040410
Тегло с опаковка 2.00 kg
 
690.00 лв (352.79)
Пазарна цена: 810.00 лв, спести 120.00 лв
спести 15%
Количество

Описание

DVR рекордерите, които можете да закупите, отговарят на най-актуалните технически изисквания наложили се при за изграждането на качествена система за видеонаблюдение.

Сред основните параметри на предлаганите от нас видеорекордери, които ние, от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД предлагаме са метод на компресия H.264 с двоен стрийминг, възможност за мрежова функционалност и възможност за наблюдение от разстояние в реално време и проверка на записите в локална мрежа или отдалечено наблюдение, възможност за отдалечено управление и промяна на параметрите, поддръжка на SATA HDD, наличие на VGA видео изход, поддръжка на мобилни телефони и PDA устройства, управление чрез мишка и дистанционно управление, CMS (Central Management System) софтуер даващ възможност за асемблиране, централизирано видеонаблюдение и контрол на повече ДВР рекордери от една серия монтирани в различни обекти.

Кратки характеристики на DVRрекордера Dahua:

·         4-канален цифров видеорекордер с вграден 10” LCD монитор

·         меню на български

·         H.264, запис 100 кад./сек. при 360x288, 50 кад./сек. при 720х288, 25 кад./сек. при 720х576, запис 6 кад./сек. за всеки канал при 720x576

·         4 аудио входа

·         4 алармени входа

·         1 алармен изход

·         6 нива за настройка качеството на изображението

·         1 IDE SATA дo 2TB

·         VGA изход

·         CMS

·         детекция на движение

·         наблюдение през мобилен телефон

·         управление на PTZ

·         1 USB, dual encoding streams, Web server

·         LAN, IP/TCP

·         IR дистанционно управление

·         размери 262х173х31мм

·         220VAC, 25W

·         *Без твърд диск

Как да решите дали този модел DVR е подходящ за Вашият обект?

За тази цел трябва да си отговорите на няколко въпроса:

·         Колко камери за охрана ще инсталирате?

Видеорекордерите биват 4, 8, 16 и 32 канални. Ако Ви се налага да инсталирате 4 камери за видеонаблюдение, но след това да добавите допълнително, то със сигурност – 4 канален DVR рекордер устройство не е подходящ за Вас. Ето как отговора на този въпрос лесно помага да се ориентирате към тип DVR рекордер.

·         При каква резолюция бихте желали да бъдат запазени записите?

Това е параметър, от който се определя и цената на ДВР устройство. Колкото по-висока е поддържаната резолюция, толкова по-добро е качеството на записа, толкова по-добър е типът ДВР устройство и е нормално и цената му да е по-висока.

·         Според разделителната способност, при колко кадъра/секунда искате да се съхраняват записите?

Има разлика между скоростта на възпроизвеждане в реално време и тази при запис. Това значи, че един DVR рекордер устройство би могъл да възпроизвежда при 25кадъра/сек, но да прави запис само на част от каналите с такава скорост. Намирайки отговор на този въпрос ще добиете представа дали този модел DVR е подходящ за проекта Ви.

·         Предвиждате ли ползването на микрофон? И ако да, на колко?

В общият случай DVR рекордер устройство имат поне 1 аудо вход, но съществуват и такива с 4 или 16. Ако предвиждате да ползвате и микрофон към системата си за охрана, то е важно да яредвидите броят аудио входове, спрямо този на ДВР.

·         Камерите за видеонаблюдение ще записват ли при движение или в 24-часов режим?

Колкото повече време работят камерите, толкова повече място им е нужно за съхранение на записа. Намирайки отговор на този въпрос ще имате представа и за това колко голям като обем хард диск да поръчате към DVR рекордер, който ще закупите от нас.

·         За какъв период искате да се пази архив на записа?

Камера за наблюдение записваща на най-високата си резолюция, при режим на работа 24ч в денонощието прави запис с обем 15GB.

·         Колко хард диска искате да имате в своят DVR?

Има DVR модел, които поддържат хард дискове до 500GB, 1TB, а дори 2TB. Има модели DVR модел, които поддържат до два броя хард дискове с гореспоменатите обеми.

Намирайки отговора на този въпрос, както и предходните 2 Вие ще добиете пълна яснота не само колко хард диска са Ви нужни, но и дали този модел ДВР устройство е подходящият за Вас.

: *
: *
: *
Препишете символите в изображението:


*
Цветна външна водоустоичива камера с висока резолюция
Захранващ адаптер за камери и видеонаблюдение VNADP0312

Оценка на продукт

Отзиви от клиенти

Няма коментари за този продукт.